Att göra övergången till Galaxy SIII

äventyrliga Kate består av affiliate -länkar. Om du gör ett köp genom dessa länkar kommer jag att tjäna en provision utan extra kostnad för dig. Tack!

Dela på Twitter
Dela på Facebook
Dela i e -post

Byt ut från iPhone till Samsung Galaxy SIII? Det var inte lätt till en början. Men när tiden gick befann jag mig mer och mer förtjust i den här telefonen.

Första saker först: I mitt Knysna -foto efter posten häromdagen påpekade jag att SIII hade en fantastisk kamera, men de enda Android -fotograferingsapparna som jag kunde hitta var mediokra i bästa fall, vilket gjorde redigering inte så roligt. Jag sa att om någon skapade Android -motsvarigheten till Snapseed eller Camera +, skulle de tjäna massor av kontanter.

Tja, google mycket förnuftigt har precis blivit Snapseed. Så det var bara en tidsfråga som Snapseed introducerades till Android.

Snapseed är den enda bästa mobilfotograferingsappen där ute. Det är gratis på Android just nu, men även när priset går upp till $ 5, köp det. Det är värt fem gånger som åtminstone.

Här är mina tankar på telefonen:

Den goda

Skärmen är humongös. Jag älskar storleken på denna jätteskärm. Jag älskar att samla människor runt för att titta på slumpmässiga YouTube -videor – medan vi på vår sydafrikanska safari ständigt njöt av Gangnam -stil och Honeybadger -videon! – Men vi skjuter vanligtvis runt en liten telefon.

Galaxy SIII förhindrar det – det är enormt, det är fantastiskt, och alla kan se video tydligt utan att behöva skissa. Det är också fantastiskt för att använda Kindle -appen och läsa böcker.

Pop-up-spel. En annan fördel med den betydande skärmen är att jag kan dela upp den i två och text medan jag samtidigt njuter av video. Perfekt för mig, eftersom jag vanligtvis måste sms innan jag ens är klar med att njuta av videon!

Smart vistelse. Jag har skapat en nervös fästing av att röra vid min telefon om och om igen för att se till att den inte blir mörk, särskilt när jag läser Kindle Books. Smart Stay förhindrar att – det spårar dina ögon och håller skärmen ljus. Det är en så liten lättnad, men en bra.

Mer utrymme på Dropbox! Jag älskar Dropbox och det är ett viktigt verktyg för digitala nomader, för att inte tala om någon som samarbetar med någon annan. Anslut din SIII till Dropbox så får du ytterligare 50 GB utrymme under ett år. En riktigt trevlig överraskning. Foton publicerar också omedelbart till Dropbox.

Telefonen stängs av när du slår den på ansiktet. Om jag helt enkelt uttrycker det med ansiktet ner, är det tyst-inga ringar, inga varningar, ingenting. Det här är bra när du arbetar eller pratar med någon. Sedan när du hämtar det visar det dig allt du missade.

Det dåliga

Det är buggy. Android -appar går inte igenom den stränga processen som Apple -appar går igenom, och som ett resultat är Android -appar mycket mer benägna att virus. Under de senaste sex veckorna har den gröna squiggly dödsskärmen gjort ett utseende tre gånger. Varje gång, stäng av telefonen och fixa den.

S-Voice förstår mig inte. Jag älskar allt som det kan göra-du kan ställa in S-VOICE för att agera till specifika kommandon, som att ta en bild när du säger “Skjut!” Och snooze när du skriker, “Mer sömnig!” Men S-Voice fungerar ärligt bara för mig en fjärdedel av tiden, om det. Det krävs så mycket arbete för att få det att förstå mig att det inte sparar mig någon tid eller ansträngning.

Till skillnad från Apple Store ändras Google App Store och Google Play Store beroende på din plats. Jag försökte ladda ner video från Google Play Store medan jag var i Sydafrika, och jag fick höra att Sydafrika inte har den funktionen. Appar prissätts också i den lokala valutan, men Google konverterar den tillbaka till din hemvaluta innan du köper den. Beroende på växelkursen den dagen kommer priserna att stiga och falla, snarare än att vara standard.

Som heltidsresenär är det en oro för mig. Jag gillar inte att jag måste ta itu med osäkerhet i alla länder som jag besöker. Vad jag skulle vilja veta är vad som kommer att hända om jag kolla in Kina med den här telefonen.

Reser med galaxen siii

Idag är det absolut nödvändigt att ha en smartphone när du reser. Gratis WiFi är mycket vanligare än internetkaféer i dag, och en smartphone är den ultimata bärbara enheten som underlättar dina resor.

Använd Google Maps för att hitta dig runt en okänd stad. Leta efter gratis WiFi -zoner. Instagram ditt hjärta (du vet att jag gör det!). Skicka din familj Super-Quick e-postuppdateringar. Lita på mig, du behöver en smartphone. Och det här är fantastiskt.

Här är några tips som jag plockade upp:

Ladda det i sin helhet, låt sedan batteriet rinna helt flera gånger. Samsung -teamet sa till oss att göra detta, och det gjorde en stor skillnad i batteritid.

Få ett bra skärmskydd. Skärmen är enorm, och den är också känslig – du måste verkligen skydda den! (Ta det från Mr. Hodson, som slårt bröt sin skärm innan han till och med använde den!)

Den övergripande takeaway

Jag hade ingen aning om att jag kunde komma utöver min iPhone -kärlek, men det här är en jävla bra telefon. SIII har tjänat en permanent plats i min lilla gröna teknikväskaT följer mig på mina resor!

Viktig information: Samsung Galaxy SIII säljer för närvarande för $ 575,49 på Amazon. Att få en plan med telefonen sjunker priset betydligt.

Stort tack till Samsung för att ha gett mig en Galaxy SIII och sponsrade min resa till Knysna. Alla åsikter är som alltid mina egna.

Få e -postuppdateringar från Katenever missa ett inlägg. Avsluta prenumerationen när som helst!

Förnamn
Senaste namnet Namelast
Din e -postmeddelande
Skicka in

Dela på Twitter
Dela på Facebook
Dela i e -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *