Bangkok takbarer såväl som Vegas som festar med Yonderbound Hotels

äventyrliga Kate består av affiliate -länkar. Om du gör ett köp med dessa länkar kommer jag att göra en ersättning utan extra kostnad för dig. Tack!

Dela på Twitter
Dela på Facebook
Dela på Pinterest
Dela i e -post

Den efterlevande med högkvalitativa material som publiceras ges dig av Yonderbound, en ny hotellbokningssida. Denna publicering gav mig förmågan att visa upp mina föredragna hotell, liksom jag fattade ett beslut att ta dig med på en utflykt av mina föredragna festhotell i Bangkok och Vegas. Njut av!

Om du kommer att spruta på ett avancerat hotell för första gången någonsin, är de två finaste platserna att göra det Bangkok och Las Vegas.

Varför dessa två städer? De erbjuder båda en enorm volym av avancerade hotell och alltid har god tillgänglighet-liksom av det skälet, de utgifter mycket mindre än de borde. Du kan få en avancerad utväg i Bangkok eller Las Vegas för exakt samma kostnad som du skulle betala för ett budgetplanhotell i ett icke-centralt samhälle i New York eller London.

Det är till och med mycket mer akut ideal nu i Bangkok. Att följa kuppet är resan till Thailand nere såväl som hotellkostnaderna är lägre än någonsin-men en sak som aldrig offras i Asien är lyx, liksom Oriental high-end är på en helt annan nivå. När det gäller Vegas är det bara Vegas. Det är extremt såväl som galen och kul.

Så om du har tillbringat ditt vuxna livshot-hoppning såväl som budgetplanen som reser såväl som du alltid har velat prova något mycket mer exklusivt, är det två fantastiska platser för att komma igång utan att bryta banken.

Introducerar Yonderbound

Jag blev nyligen introducerad till Yonderbound, en ny hotellbokningsplats med en rolig twist – yonderboxes eller samlingar av handplockade listor över hotell med ett tema. Du kan söka i de bästa Yonderboxarna eller producera dina egna – i huvudsak är det som Pinterest för hotell, liksom det gör det enkelt att boka dina hotell direkt från gränssnittet när du är redo.

Letar du efter de bästa hotellpoolerna i världen? Det finns en yonderbox för det, som det finns för budgetresor i Costa Brava, Spanien (en region som jag gillar dyrt), liksom hotell nära nakenstränder om du försöker hitta en promenad på den vilda sidan.

Det jag gillar med Yonderbound är att det gör att du kan organisera vad du vill, liksom det på samma sätt har en betydande samling fastigheter.

Jag satte ihop tre Yonderboxes av mina: Bangkok -hotell med takbarer, eleganta såväl som samtida Boston -hotell, liksom de allra bästa platserna för att fira i Las Vegas. Alla platser som jag är extremt bekant med!

Bangkok -hotell med takbarer

Förstod du att Bangkok är en av de allra bästa städerna i världen för takbarer? Det finns massor av dem. Vädertillståndet är varmt året runt (även om det är regnigare från maj med oktober), det är smuts billigt, liksom det är en firande stad.

Den här yonderboxen som jag sätter ihop innehåller ett val av avancerade hotell med takbarer, inklusive Hotel Muse, House to a Rooftop Speakeasy, samt Baiyoke Sky Hotel, hus till den högsta takbaren i Bangkok.

Mitt föredragna hotell på listan? Banyanträdet. Jag gillar atmosfären på Moon (bild högst upp i detta inlägg).

Bästa platser för att fira i Las Vegas

Jag har tillbringat mycket tid på att festa i Las Vegas (och jag tänker gå tillbaka i december eller vår) samt har upptäckt att platsen där du stannar spelar en enorm funktion i exakt hur kul din resa är.

Men är det så avgörande var du bor? Ja. Vegas är en optisk illusion – avstånden är mycket större än de verkar. Det tog en gång mina kompisar 30 minuter att gå från sitt hotellutrymme på TI till mitt hotellutrymme på Palazzo, idealiskt tvärs över gatan!

Vad du vill är att antingen vara hus till de allra bästa nattklubbarna och miljön (som handflatorna) eller mitt i allt (som Mirage) eller, idealiskt, båda (som den venetianska). Egenskaperna som tillhandahålls i min Yonderbox är de tio bästa egenskaperna som jag föreslår om du ska till Vegas för att festa.

Mitt föredragna hotell där jag har bott i Vegas hittills är Palazzo (även om jag alltid har velat stanna vid handflatorna!).

Kolla in yonderboxarna, se mina rekommendationer, liksom även om du aldrig har stannat kvar på ett avancerat hotell tidigare, det kan verkligen vara i din framtid!

Har du varit i Bangkok eller Las Vegas? Tror du att de är de allra bästa platserna att spruta? Dela bort!

Få e -postuppdateringar från Katenever missa ett inlägg. Avsluta prenumerationen när som helst!

Förnamn
Senaste namnet Namelast
Din e -postmeddelande
Skicka in

Dela på Twitter
Dela på Facebook
Dela på Pinterest
Dela i e -post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *