Topp 5 stränder för att hoppa över stenar i Door County, Wisconsin

Door County, Wisconsin. En omhuldad semestermål för Mid-Westerders, denna Pinkie-formade halvö som rycker ut i det utmärkta vattnet i Lake Michigan lever lika mycket som smeknamnet “Cape Cod of the Midwest.” Oavsett om du reser en Harley, seglar en yacht, läger, antik, dykdyk, kajak eller bara uppskattar den prisbelönta regionala maten samt vin, har dörrlandet verkligen något för alla året runt.

På en budgetplan såväl som i området för en kort helg, avsåg vårt hushåll till Door Region med en primär stil på vår resplan – stenar. Hoppa över stenar, det vill säga. En hushållsanpassad årtionden av fyrhållare såväl som öbor och hoppar över stenar är en rite-of-passage för alla enskilda som bor i en fantastisk sjöstat. Eftersom en specifik typ av sten är bästa för att hoppa över – palmstorlek, platt såväl som runda – konsulterade vi med Door Region Besöksbyrån för de allra bästa platserna för att undvika stenar i Door County, Wisconsin.

Nummer 1: Schoolhouse Beach, Washington Island

Beläget på den nordligaste idén om Door County, är Washington Island endast lättillgänglig med färja (passagerare eller bil). Medan en resa till Schoolhouse Beach inte formade vår rutin den här gången, har Jon Jarosh, kommunikationsdirektör samt PR med Door Region Besökarbyrån denna strand i den största stenhämtningen. Jarosh går på skivan för att säga, ”Schoolhouse Beach på Washington Island är troligtvis den avgörande sten som hoppar över stranden i Door County. Det är som att de stenhoppande gudarna avslutade den gamla klipptumlaren på himlen i halva en evighet samt deponerade en kajillion av de bästa hoppstenarna på var och en av dessa platser och önskat se om vi skulle ta reda på det . ”

Nummer 2: Pebble Beach Road, söder om Bit Sibling Bay

I slutet av Pebble Beach Road strax söder om Bit Sibling Bay såväl som staden Sibling Bay ligger Pebble Beach. Gränsad av personlig bostads- eller kommersiell fastighet på vardera sidan kommer du att upptäcka ett överskott av hoppstenar i denna avskilda strand/kajak samt kanotlansering. Tillgänglig för vind såväl som kölvattnet av förbipasserande motorhantverk, vad du saknar lugnt vatten du utgör i bergbehov. En person kan snabbt kasta ut armen på Pebble Beach. Sök råd från en karta innan du vågar ner på bakvägarna (passera en landsbygdskyrkogård såväl som du är på väg). Tänk på att packa en picknicklunch eller göra den korta spetsen för att nära Fred såväl som Fuzzys bar vid vattnet samt grill.

Nummer 3: Peninsula Ange Park, Tennison Bay längs Shore Road

På Shore Road längs den västra stranden av Peninsula Specificerar Park Tennison Bay. Den steniga stranden är säkrad från grovare vatten i ett inlopp och exponerar en sandig botten i kristallen. När vi samlade en bunt med bästa hoppstenar tog några minuter ytterligare på den här platsen, roade vi oss genom att bara kasta stora stenar till sjöjungfrurarna. Eftersom denna strand ligger inom en Wisconsin Specify Park kan du använda ditt årliga Parks Pass eller köpa en dagsinträdesklistermärke för $ 7 (WI -plattor).

Nummer 4: Rock Island Ange Park

Om namnet på denna ö/State Park inte anger dig, är Rock Island (norr om Washington Island) en stenhoppad fristad. Jon Jarosh, som valts som nummer fyra sedan avståndet från den allmänna dörrregionens upplevelse, förklarar, “ganska mycket var som helst längs stranden är utmärkt för att hoppa över stenar förutom sandstranden på södra sidan av ön.” Avgörande för att hoppa över stenar på Rock Island väljer din föredragna plats.

Nummer 5: (en slips) Sunset Park, Fish Creek samt slutet av Juddville Road, Juddville

Ett slips för området nummer fem går till Sunset Park i staden Fish Creek (kör till slutet av Primary Street förbi White Gull Inn) samt slutet av Juddville Road i den oinkorporerade staden Juddville (mellan städerna i Fish Creek samt Egg Harbor). Även om dessa två platser inte är exakt perfekta för att hoppa över stenar, är de bäst för att krypa runt på de större klipporna. En av de få platserna för att njuta av solen som ligger över Lake Michigan i specificeringen av Wisconsin, båda platserna är charmiga tillräckligt för att brutto ut dina barn. Obs: Picknick är inte aktiverad på Juddville -stranden.

Andra utmanare

Andra stenhoppningsplatser i Door Region är i slutet av Porcupine Bay Road nära Ellison Bluff Region Park samt nära Northport Ferry Dock i den extremt slutet av Highway 42 (att träffa färjorna med stenar är troligen inte en bra idé, fastän). Och om du blir sjuk av att kasta stenar eller vill sprida ut din handduk på en mycket bekvämare plats, är sanddyner såväl som sandstränderna rikliga upp och båda sidor av halvön (vi gillar hitfish sanddyner specificerar park söder om Jacksonport på Whitefish Bay).

Var de ska bo

Enligt min erfarenhet går camping såväl som att hoppa över stenar hand-i-hoch. Som sagt, om du har en snäv rutin och vill ha nästa finaste sak (läs: en respektabel madrass samt varm kopp kaffe som inte bryggs på en öppen låga), tänk på att göra en bokning på Parkwood Lodge på 3775 Ange Hwy 42, i Fish Creek (telefon: 800-433-7592).

Parkwood Lodge ligger inom några minuters bilresa från både Fish Creek och Ephriam och är undangömt från vägen i en lugn skog (bruset från önskemål som träffade marken var det högsta ljudet som kom med vårt öppna fönster på natten). Gästerna kan njuta av en picknicklunch på borden utanför varje byggnad, göra en avslutning vid den fria lägerringen, spela pool samt spel i arkaden, låna en bok eller brädspel från lobbyn eller simma i inomhuspoolen (Vi “testade” poolen tre gånger och sparkade tillbaka våra slitna armar i badtunnan). Att omsorgas såväl som omvandlas till en tennisbanan, korgsfärsdomstol samt aktivitetsområde (Hop Scotch, fyra kvadrat) är det befintliga tennisområdet. Sfärer såväl som racketer erbjuds i spelrummet.

Greg såväl som Denise Stillman, tjugoåriga dörrregionens invånare samt treåriga ägare/operatörer av Parkwood Lodge är glada över att dela sina rekommendationer för att göra dörrregion. Jordnära och jorden och lever så mycket som Wisconsin-vänliga standarder, Stillmans erbjuder en speciell såväl som kostnadseffektiva logiföräldrar och ungdomar kommer att älska.

Lyckliga spår!

Relaterad

Tre barnvänliga restauranger i Door County, Wisconsindoor County, Wisconsin är inget annat än ett mekka för foodies. Från prisbelönta vingårdar till fiskkokar, kvällsklubbar, bagerier samt bistroer, vad du inte kommer att upptäcka i Wisconsin’s Cherished Holiday Destination är ett överflöd av vanliga matplatser.
30 juni 2011in “Food & Drink”

Labyrinter i Madison, wisconsconstruderad runt om i världen i olika material, former och storlekar, labyrinter är konstgjorda vägar som vrids och vänder på labyrintliknande sätt. Används för kontemplation, reflektion, liksom andlig medvetenhet, har vi börjat märka labyrinter på våra vägresor som den som just hittades på Punaluu Black Sand Beach på …
10 november 2012in “Midwest”

Att köra Lake Michigan’s Circle Tournected till Atlanten av ett system med lås, kanaler, samt kanaler längs Saint Lawrence Seaway, en framträdande Midwest Road Trip är den fantastiska Lakes Circle -turnén, ett utsett pittoreskt vägsystem som länkar alla Fantastic Lakes liksom St. Lawrence River. Fantastic Lakes Circle Tour …
17 oktober 2022in “Epic Road Trips”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *