Topp 4 skäl till varför en bilresa är den allra bästa metoden att åka till New York såväl som USA

oavsett om du online i Amerika eller bara besöker tillfälligt, tar du en bilresa över hela landet är något du måste do.

Ja, flygning är definitivt den snabbaste metoden att se så mycket som möjligt. Det finns emellertid något med en resa som är så viktig amerikansk. Kanske är det sedan alla de ikoniska filmerna som fungerar, eller kanske det är eftersom det amerikanska motorvägssystemet bara gynnar denna typ av resor.

Oavsett anledning, en resa över New York såväl som resten av USA är den bästa metoden att resa. Om du inte är helt övertalad över att inleda detta äventyr, kolla in för att upptäcka varför det är det allra bästa alternativet.

1. FÖR ATT förstå Little Town America

Om du är från Frankrike förstår du att det finns mycket mer till landet än bara Paris. Om du är från Storbritannien förstår du att bara att besöka London skulle vara synd.

Exakt samma sak för Amerika. Även om att besöka enorma städer som New York såväl som Los Angeles är definitivt spännande, kommer dessa städer, som andra berömda städer runt om i världen, inte att ge dig en djup tillräcklig känsla av vad Amerika verkligen handlar om.

Det är först när du dyker djupt in i de små städerna i Amerika som du förstår landets kultur, mat, accenter och åsikter. Och dessa specialområden mellan enorma städer är verkligen inte tillgängliga för att utforskas av något annat än en bil!

2. Spara pengar

Om du online i Europa förstår du mycket bättre än någon exakt hur prisvärd det kan vara att resa med flygplan inom din egen kontinent.

Tyvärr gäller inte exakt samma för USA. Medan budgetplanflygbolag finns där kommer du inte att upptäcka de 50 $ flygningar som du gör hemma.

Och medan gas inte är vansinnigt billigt, sparar du fortfarande mycket pengar jämfört med att flyga.

Dessutom kan New York såväl som andra enorma städer förstöra din budget, så varför inte stanna i de omgivande områdena med mer karaktär?

3. Uppskatta ett av världens vackraste landskap

Det stämmer, Amerika är mycket mer än bara frihetsstatyn.

Amerika är hus till 58 nationalparker. Till och med att bara besöka några gör att du kan uppleva ett landskap till skillnad från någon annan typ av andra. Grand Canyon såväl som Yellowstone är troligen de mest kända, men det finns andra, som Zion, Olympic, liksom glaciär, som är lika hisnande.

Och naturligtvis är den allra bästa metoden att gå till dem med bil. National Park System i Amerika är imponerande organiserat och gynnsamt för fordon. Du kommer att upptäcka att körning från park till park såväl som Path to Path inte kan vara en enklare upplevelse.

4. Underbar frihet

Om det är en sak som amerikanerna är stolta över, är det deras frihet.

Att ta en vägresa är kanske den allra bästa metoden för att uppleva denna flexibilitet ur en amerikan.

När du är på den öppna vägen kan du ändra din resplan på ett infall baserat på regionala rekommendationer. Du behöver inte oroa dig för att vara ansluten till någon typ av specifika reservationer, åtaganden eller resplaner.

Så vad väntar du på? När du har ditt ESTA -godkännande är det dags att träffa den öppna vägen!

FTC -avslöjande: Vi fick monetär betalning för det här inlägget. Verkligen är vägresor den allra bästa metoden för att uppleva amerikansk kultur och landskap.

Relaterad

Topp 10: Finest Road Trip Webbplatser med resan är på oss såväl som många använder resewebbplatser samt bloggar för att planera sina sommartidssemester. Medan vi gör vårt bästa för att föreslå ett stort antal familjevänliga destinationer, restauranger, parker, festivaler och boende, förstår vi att många andra reseswebbplatser syftar till exakt samma mål. I själva verket, vi …
27 maj 2016in “Top 10”

4 Roadtrip -appar för familjer När du är på väg på en hushållsresa kommer du troligtvis att vara ganska upphetsad över upplevelsen framöver. Innan du kommer igång kommer du att kräva att organisera din rutt, aktiviteter samt logi. För att hjälpa dig med dessa uppgifter finns det några snygga roadtrip -appar som du kanske vill …
10 mars 2021in “Gästpost”

Resa tema styrelse under dräkten av semester, det är först när vi når vuxen ålder att vi helt förstår en vägresa är en verklig social studier med undertoner av kartografi. Vägkartor samt GPS-assisterade navigering åt sidan, en metod för att förbereda ungdomar med geografiska färdigheter före resan är rese-brädspel; samt inkluderat …
1 juli 2012in “gåvor såväl som redskap”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *