Spin Designer Hostel El Nido: Vår finaste vandrarhemupplevelse i Palawan

De upptäckte mig på det typiska området och spelade bingo. Ja, bingo.

“Vi har väntat på dig ner,” sa mina nya goda vänner. “Vi trodde att du var i ditt rum.”

Tyvärr var jag inte. Jag var i branschen med roliga backpackers från hela världen, var och en av oss noggrant ordnade våra högar med små stenar som skulle vara mina markörer på de två korten som bar slumpmässiga nummer. Nästa omgång var precis på väg att börja. Fredagskvällar är bingokvällar på Spin El Nido.

Vandrarhem är några av mina föredragna saker om att resa. Visst, jag väljer ibland att spruta såväl som Sashay min metod till ett hotellrum, eller vara mer uppslukande och binda med lokalbefolkningen i en hemvistelse, men vandrarhem skulle alltid vara mitt bästa val, särskilt när jag reser ensam. Det är denna härliga miljö i grannskapet som fick mig ansluten. Ingenting slår tillfredsställande likasinnade människor samt att hitta destinationer tillsammans för första gången.

Om en slumpmässig fullständig främling ber om förslag på de allra bästa platserna på Filippinerna, skulle El Nido (om inte hela Palawan -provinsen) komma till topp fem. El Nido har massor av naturliga underverk och en streck nattliv. Förutsatt att min ständiga törst efter något alkoholist – japp, det är sant, fråga bara min humongösa mage – det är något som alltid är en övervägande för mig. Men före denna resa hade inget av de utrymmen jag försökte gett mig någon typ av enastående upplevelse. De var alla bara okej, inte mycket att komma ihåg. Det var därför Spin var en sådan överraskning.

Fredagskväll är bingokväll

Vad behandlas i den här guiden?

Rum och priser
Interiörstil såväl som bekvämligheter
Plats
Personal och service

Fler tips på YouTube ⬇ Relaterade inlägg:

Rum och priser

SPIN DESIGNER HOSTEL är färdig i sin barndom i sin barndom. Därför är det varje enskilt hörn som spankar nya såväl som pittigt rent. Men friskhet betyder en hel del olika saker på snurr. Annat än sin ungdom är den allmänna stilen på platsen en frisk andedräkt. Ta utrymmen som ett exempel.

Under min veckolånga vistelse kunde jag prova: ett enda personligt rum, ett tvillingpersonligt rum samt en fyrbädds sovsal.

Sovsalar. Sovsalarna är enorma. Två våningssängar ligger i vardera änden av utrymmet med massor av område att röra sig däremellan. Skåp för varje passagerare står på sidan av fönstren, som på samma sätt är tillräckligt enorma för att möjliggöra tillräckligt ljus i. Gardiner kan dras om du önskar lite skugga eller säkerställer integritet. P1000 per säng per natt.

Kontrollera uppdaterade priser
En sida av en 4-bädds sovsal
Privata rum. Medan de personliga utrymmena varken är enorma eller små, var de utformade för att maximera området väl. Badrumsdörren, som skiljer det faktiska sovrummet från toaletten såväl som badkar, förvandlas till en avdelare och separerar toaletten från badet när det öppnas. Den är också utrustad med en regndusch samt en bidetspray. Utrymmet har också ett litet skrivbord med en stol samt en hel del belysningsalternativ. Singel, P2500 per säng per natt. Dubbel/tvilling 1250 per säng per natt.

Kontrollera uppdaterade priser
Privat enkelrum
Tvillingutrymme med eget badrum
Eget badrum i ett enda personligt rum.
Varje bekväm enkelsäng innehåller sidofickor där gästerna kan behålla sina små produkter som kablar såväl som laddare. Varje gäst har också sitt eget kraftuttag för sina prylar, liksom en liten sänglampa. liksom en kudde. Om det finns ett klagomål som jag till en början hade, är det att de bara tillhandahöll en kudde per gäst, men du kan alltid begära mer om du är en så kramare (som jag är. Inte att du kräver att veta. Inte för att jag kräver att jag kräver Dela. Vad gör jag?).

Interiörstil såväl som bekvämligheter

En sak som gör att Spin verkligen sticker ut från tävlingen är designen, något som de gillar att skryta av att det verkligen är en del av deras namn. Designer Hotel kan brus högt till en början, men en titel som är lämplig och välförtjänt. En av mina husdjurspekar i många vandrarhem är att de snabbt tillhandahåller frestelsen att konvertera så mycket område som sovrum för att öka intäkterna. Spin äventyrar dock inte någon typ av andningsutrymme där det behövs. Högt tak såväl som enormt typiskt område gör till exempel vistelsen i loungen, köket samt matplats så bekväm. Till och med balkongen bredvid den är tillräckligt bred för en extern filmvisning, vilket är vad som finns för gäster varje lördagskväll.

Det unisex (japp!) Typiska badrummet är också överraskande rymliga, bostadsduschutrymmen och toalettrum. Japp, rum, inte skåp. (Hurra för att vi inte får oss att dela doften inifrån oss!) Liksom precis som de personliga rummen har toaletterna bidetsprutor såväl som duschutrymmen har regnhuvuden.

Delat badrum (unisex)
Att vara en lätt packare resenär betyder att jag gjorde nejT ta med mig många kläder, vilket krävde ett viktigare utrymme: tvättstugan. Det finns en på marknivån med en maskin som är enkel att använda. Det enda det saknar är en torktumlare, men det finns ett fan i stället.

Låt oss nu prata om frukost. Varje bokning, oavsett om du bor på en sovsal eller ett personligt rum, ger dig rätt till en lätt frukost: främst bröd (bröd och pandesal), sprider (ananas samt jordgubbssylt), ägg (omelett eller solig sida uppåt ), såväl som juice (orange såväl som mango). Förutom om du vill laga mat är köket bara där för dig som en klibbig älskare.

Det händer alltid något i det typiska området, särskilt på helgerna. Oavsett om det är filmvisningar, bingokvällar eller bara slumpmässiga spel, har de alltid en metod för att hindra gästerna från att bli uttråkade. Loungen är också platsen för dig som gillar att spela, vare sig det är brädspel eller musik. Så om du är lätt sovhytt, berätta för dem att inte utse ett utrymme nära det typiska området.

Trappor till receptionen från bottenvåningen
Högt tak såväl som mycket ljus även på en dyster eftermiddag
Tvättstuga
Vardagsrum.
Matplats

Plats

Strandfronten såväl som de parallella vägarna (Quezon såväl som Serena -gatorna) är där de flesta är i El Nido. Spin är i varken. Det ligger på kanten av staden lämplig men inte så bra långt borta. Räntesatsområden ligger fortfarande inom gångavstånd. Stranden ligger bara två kvarter bort såväl som restaurangbanan ett kvarter. En angränsande Sari-Sari-butik (liten närbutik) erbjuder nästan vad du kräver från toalettartiklar för att sprit. Slutligen finns det en trehjulingsfält precis framför byggnaden, vilket gör överallt annars nås på en minut eller två.

Personal och service

Under min vistelse var personalen i allmänhet vänlig och artig, men inte styv alls. De var nere för vad gästerna tycker om. De sjunger, håller spel och till och med gör skämt. Utrymmen hölls också snygga varje dag, liksom de kan lita på när det gäller förslag såväl som vägbeskrivningar.

Jag är glad att jag blev inbjuden att prova snurr. Jag minns att när jag bodde på loungen en natt påminde jag mig om första gången jag stannade på ett vandrarhem. Det var i Cameron Highlands, Malaysia, liksom det var bara en öde. Jag misslyckades med att boka ett hotell i förväg såväl som av någon anledning hamnade på ett vandrarhem, vilket [visade sig vara] en livväxlare. Det var ett av dessa ögonblick som permanent kommer att vara med mig. Den trodde gick in i mitt sinne igen sedan Spin påminde mig om varför jag föll in som vandrarhem i första hand. Spin är definitivt, händerna ner, den allra bästa vandrarhemsupplevelsen jag har haft på Filippinerna.

Spindesigner vandrarhem
Balinsasayaw Road Cor. Calle Real, El Nido, Palawan

Kontrollfrekvens och tillgänglighet

Offentliggörande: Medan vi försökte göra denna utvärdering så ärlig som vi kunde, låt det förstås att anläggningen bjöd in oss att stanna på detta vandrarhem utan avgift så vi kan uppleva deras tjänster från första hand.

Fler tips på YouTube ⬇

Relaterade inlägg:

Cliffside -stugor: prisvärda boende i El Nido, Palawan, Filippinerna

El Nido Waterfront Hotel, Palawan

Bacuit Grill Bar samt restaurang i El Nido, Palawan

Matinloc Shrine: De två ansikten av övergivande i El Nido, Palawan

Talisay Beach: El Nido, Palawan, Filippinerna

El Nido, Palawan: Budgetplanreseguide

El Nido Palawan reseguide med provflygplan och budgetplan

Best Western Plus – The Ivywall Hotel: Where To Sta i Puerto Princesa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *