Vägresa omväg: Att sakta ner och se mycket mer

till “vägresa” är att uppleva en ny eller okänd plats på ett sätt som involverar alla sinnen. Oavsett om du kör genom ett län eller över hela landet hittar du mångfald i flora, fauna, mat och folk om du kan underlätta lite på farthållaren.

Inspirerad av en guidebok, en film eller bara en rörelse i deras själ, lever många människor av tron att några av de bästa resplanerna inrättades med en blandning av öde, chans och omständigheter.

Drivet av en känsla av nyfikenhet och strukturerad vandringslust, i vår familj har vi ofta befunnit oss på platserna för geologisk variation och naturlig skönhet. Från Devil’s Tower i Wyoming till de yttre bankerna i Carolinas och de stora bluffarna i Dubuque, Iowa närmare hemma, här är några andra inspirerande platser:

Hawaii: Akaka Falls

Hawaiis mycket populära vattenfall, Akaka faller sjunker 442 fot ner i ett tropiskt paradis på norra sidan av den stora ön. För att se fallen, vandra den 0,6 mil asfalterade slingan längs en tak av orkidéer, bambu, banyan, ormbunkar och annan flora och fauna.

Michigan: Arch Rock

En geologisk formation på Mackinac Island i Michigan, Arch Rock använder hisnande utsikt över sjön Huron Shoreline. Arch Rock står 146 fot ovanför vattnet och är en kalksten “naturlig bro” som är lika vacker som ses ovanifrån som det är underifrån.

Idaho: Redfish Lake

I hjärtat av Boise National Forest och återspeglar Sawtooth -bergen är Redfish Lake i Stanley Mountains en av de mest fredliga platserna vi någonsin har varit. Besökare kan äta på Redfish Lake Lodge, hyra en kajak eller gå ut på vandringslederna.

Colorado: Flatirons

Colorado, Colorado, Colorado, Colorado, Sandstone -formationerna, kända som ”Flatirons”, är en populär fotografisk bakgrund. En del av stadens öppna utrymme, vandrare och bergsklättrare kan njuta av en fågelsögonutsikt över frontområdet.

Relaterad

4 Roadtrip -appar för familjer När du är på väg på en familjeresa kommer du förmodligen att vara ganska extatisk över äventyret framöver. Innan du kommer igång måste du organisera dina rutt, aktiviteter och boendealternativ. För att hjälpa dig med dessa uppgifter finns det några snygga roadtrip -appar som du kanske vill …
10 mars 2021in “Gästpost”

Fel att undvika när man åker på en familjestripresor är en av de mest populära familjesemestern att ta. Oavsett om du går en helg eller planerar att resa på lång sikt är det ett bra sätt att utforska. Med den covid-19-pandemin har vägresor blivit ännu mer populära än normalt på grund av en mängd olika …
7 juni 2022in “Gästpost”

Topp 5 bekväma begagnade bilar du kan få för en familjens vägresa om du skulle åka på en längdutflykt, vilken bil skulle du ta med dig? Om du frågar oss tar vi en Toyota Camry. Varför? För att uttrycka det enkelt, ingen sedan på marknaden är en bättre kombination av komfort, tillförlitlighet, bränsleekonomi och korrekt prissättning än detta …
24 februari 2021in “Gästpost”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *