När man är ur form vid en fitness reträtt

innehåller äventyrliga Kate affiliate -länkar. Om du gör ett köp genom dessa länkar kommer jag att tjäna en provision utan extra kostnad för dig. Tack!

Dela på Twitter
Dela på Facebook
Dela på Pinterest
Dela i e -post

Jag tenderar att vara lite oroande. Så innan mitt plan berörde här nere i Sayulita, Mexiko, var följande tanke fast i mitt huvud:

Herregud, alla här kommer att ha abs av en lesbisk gymnastikägare och jag kommer att knuffa och puffa efter en och en halv push-up.

I min mardröm hade jag den här bilden av att Terri var en borrsergeant, blåste en visselpipa och fick oss att göra fem mil löpningar före 90-minuters träningspass och skrikande obsenheter mot oss. Jag föreställde Kim som en mänsklig kringla och beordrade oss att ha våra ben ovanför våra huvuden i tjugo minuters sträckor och skrek att våra älskare skulle tacka oss när vi kom hem.

Tack och lov, det var inte fallet!

Jag är glad att rapportera att Noourish Retreats har varit en uppenbarelse: även människor som jag som inte är så bra på att träna kan göra det bra på en fitness -reträtt!

Jag tycker om fitness, särskilt dans och yoga, och under lång tid arbetade jag fyra dagar i veckan på ett gym som jag älskade. Men jag dikade mitt medlemskap för ungefär ett år sedan och har inte varit så aktiv sedan, såvida du inte räknar hinkdrickning i Thailand som en kaloriburningsaktivitet (ledtråd: Det är inte).

Men utöver det har jag ingen atletisk talang överhuvudtaget. Till och med tillbaka när jag var gymnastik, gungade jag på dansklasser men kämpade med allt annat, till och med yoga.

Så medan jag ursprungligen var orolig för att jag inte skulle vara i tillräckligt bra form för en fitness -reträtt, insåg jag att jag inte hade något att frukta. Jag var precis den rätta typen av person som skulle göra det bra med näringsraver.

Terri är inte en borrsergeant. Hon leder oss i kretsträning-en serie styrkautbildningsövningar isär med cardio. Terri leder kretsar eftersom de lätt kan anpassas till alla nivåer av kondition, de är skräddarsydda till rörelser som din kropp är utformad för att göra (till skillnad från maskinträning), och de håller din hjärtfrekvens uppe – så du går ner i vikt snabbare!

Kim försöker inte förvandla oss till kringlor. Hon leder oss i Iyangar Yoga, en form av hatha yoga. Iyangar Yoga är mångsidig – det finns över 900 poser! – och eftersom rekvisita uppmuntras kan poserna enkelt anpassas till olika förmågsnivåer.

Se mönstret? När Terri och Kim grundade Nourish Retreats, skapade de retreat som fungerar för människor med alla fitnessförmågor, från nybörjare som jag till heltids fitnessproffs. Alla här får mycket ut den här veckan.

Så för människor som jag som gillar att träna men inte är så bra på det-och jag antar att de flesta av den allmänna befolkningen faller in i denna kategori-detta är en fitness-reträtt som kommer att fungera för både dig och din super-atletiska vän .

Här är en typisk dag i Sayulita med Nourish Retreats:

07:30: Energiserande yoga med Kim.

08:30: Frukost och fritid.

10:00: Boot Camp -träning på stranden med Terri.

11:00: Fritid.

13:00: Lunch.

14:00-17:30: Fritid: Resor till Sayulita stad, spa-behandlingar, avslappnande på stranden etc.

17:30: Restorative Yoga med Kim.

19:00: Middag.

Det finns sex kvinnor på denna reträtt. Tre av dem, plus Terri och Kim, kommer från Calgary, Alberta. De andra tre av oss kommer från staterna.

Det här är riktiga kvinnor-en arkitekt, en tränare och livstränare, en salongägare, två hemma-mammor och jag (som ännu inte har räknat ut hur man uttrycker vad jag gör för att leva utan att låta som en jackass )-och ingen av oss har sex paket!

Alla kvinnorna förutom mig är i trettiotalet; många är gifta; Några har barn. (Nourish Retreats är öppna för båda könen; denna reträtt bara [visade sig vara] alla kvinnor.)

Alla sex av oss är bra på olika saker när vi tränar – och vi har alla begränsningar. I stället för den konkurrerande atmosfären på gymmet är det mycket samarbetsvilligt. Vi försöker inte överträffa varandra i det minsta.

Även om jag gärna kommer att överträffa krabban.

Naturligtvis är ingen reträtt perfekt för alla. Om du inte är ett yogafan är det uppenbarligen inte platsen för dig.

Jag tycker verkligen om min tid här. Mellan träningsschemat, surfing och den mest veganska maten känner jag mig friskare än jag har varit i flera år. Flickorna är underbara. Anläggningen är sublim. Och medan jag ibland kämpar i några av träningen, känner jag mig bra.

Men viktigast av allt är jag inte över mitt huvud här. Och som en tjej som är Pnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *